Nyheter

Mycket har hänt!

Ja, det har verkligen hänt mycket, så mycket att jag inte vet var jag ska börja. Så blir det när man inte har skrivit på länge.

Vi har fått hem 26 lamm till vårt gamla bete, som ska äta upp sig. Dom växer och frodas. Fanny har fått fösa lite. Funkar ganska bra, tack vare att hon är så lydig. Dom är ganska tröga - mestadels bagglamm.

Jompe och Duffys valpar har flyttat till sina nya familjer - vi önskar dom lycka till och hoppas att vi får träffa dom igen.

Vi har varit ner till Qiwron´s kennel och haft en väldigt trevlig kennelträff/läger. Fick god mat och härligt sällskap. Kul att få träffa några av Fannys syskon också. Flamma har blivit en skönhet, Fajn ser ut som Fanny ungefär och hon känns lika galen också. Feliciah träffade vi på Lida. Fin!

Årets Rasspecial, 40-års jubileum, har avverkats i samarbete med Svenska Cattledog klubben på Lida friluftsgård. Jättetrevligt ordnat, fina planer, Värdshus, bad. Det var även Lydnadstävling, till Maria Ricks minneHjärta, samt Rallylydnad.

Fanny ställdes ut i juniorklass, fick "very good". Inte är hon snygg just nu - lite tunn och nästan ingen päls kvar - men hon skötte sig jättebra.

Jompe ställdes i Veteranklassen, blev bästa hane och i slutändan blem han BIM veteran. Vann gjorde en vacker tik från Danmark.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.05 | 19:07

Hej
Jag heter Jompe😁
Är ingen vovve, utan gubbe.😆

...
14.03 | 21:36

Vi hoppas också på valpar❤ hälsar Duffy❤❤❤

...
15.10 | 17:15

Fina ulltussar! Kommer bli tomt förstår jag!

...
24.08 | 16:34

Ja, speciellt den med bilen.
Dom står faktiskt och bräker lite och 94:an nosar så mycket att det blir imma på bilen! Ha en underbar semester och bila försiktigt

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS