Nyheter

Shopping

Det har varit lite dåligt med träning på sista tiden men förra helgen hann vi i alla fall med ett spår. Jompe fick en hare mitt i spåret, så där sprack faktiskt hans koncentration en stund och en pinne bort. Billy fick ett kort men lite klurigt spår, så han blev också nöjd. Maria la ett spår till Fanny, utan snitslar, och det gick jättebra. Tror att Fanny kommer bli lika duktig  i spåret som Jompe.

På söndagen skulle jag ut och shoppa lite, lastade in hundarna i bilen och åkte till Nacka Forum. Passade på att träna apportering med Fanny i parkeringsgarget. Hon märkte inte ens att det var en kille som passerade!

Sen åkte vi till Sickla köpkvarter, där fick hon följa med in och handla i djuraffären. Sen vidare in till Hööks hästsport. Där fanns en väldigt konstig pålle som hon tyckte var jättekonstig, mycket mutter men det slutade med att vi tränade "indianen". Väldigt nöjd med henne!

Och nu är det fredag igenCool.

Har planerat in en spårdag på söndag, hoppas vädret håller sig så det inte kommer en massa snö.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.05 | 19:07

Hej
Jag heter Jompe😁
Är ingen vovve, utan gubbe.😆

...
14.03 | 21:36

Vi hoppas också på valpar❤ hälsar Duffy❤❤❤

...
15.10 | 17:15

Fina ulltussar! Kommer bli tomt förstår jag!

...
24.08 | 16:34

Ja, speciellt den med bilen.
Dom står faktiskt och bräker lite och 94:an nosar så mycket att det blir imma på bilen! Ha en underbar semester och bila försiktigt

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS