Nyheter

Stol nummer 3

Ja, Fanny har hunnit med att slakta en stol till på verkstan. Passade på när jag var på hundmässan - hon hade väl tråkigtGalen.

Vi har varit till Lisbeth och vallat igen. Inte lätt för mig att hinna med att stoppa henne så hon inte rundar men tanten gör så gott hon kan. Blir nog bra så småning om - tar det lite lungt med vallningen än så länge. 

Vi har tränat lydnad också - helt klart är det svårare att behålla focus nu när vi tränar med störning. I lördags tränade vi ihop med övriga i valp gänget plus några nytillkomna. Totalt var det 10 valpar i varierad ålder. Kul och jättenyttigt och allt för sällan.

Just nu är Fanny förkyld (!) hon snorar, så just nu får hon faktiskt försöka ta det lite lungt. Köpte ett B&T täcke på mässan. Det fick hon ha på sig på morgonpromenaden i dag. Det gick bra, hon försökte bara tugga på det dom första minuternaCool.

Sara har gjort ultraljud på Asqa, det visade sig vara tomt i magen!? Så himla tråkigt. Tycker synd om blivande valpköparna. Vi kommer försöka en gång till i vår, hoppas det blir lyckat då. Jompe är nöjd - får behålla sina kulor ett tag till.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.05 | 19:07

Hej
Jag heter Jompe😁
Är ingen vovve, utan gubbe.😆

...
14.03 | 21:36

Vi hoppas också på valpar❤ hälsar Duffy❤❤❤

...
15.10 | 17:15

Fina ulltussar! Kommer bli tomt förstår jag!

...
24.08 | 16:34

Ja, speciellt den med bilen.
Dom står faktiskt och bräker lite och 94:an nosar så mycket att det blir imma på bilen! Ha en underbar semester och bila försiktigt

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS