Nyheter

Lydnad och spår helg

Vi har haft en härlig helg igen. Vädret har inte varit nån höjdare med regn och blåst men hundträningen har varit bra. I lördsgs var det dags för Valp camp-gänget att träna igen. Det märktes att det var ett tag sedan,  jobbig störning framför allt när vi flyttade in i klubbstugan. Jag ska träna mycket vänstersvängar i ff. 

I dag var det spårdag. Inte världens bästa förhållanden men alla 3 gick bra. Jompe for som en raket i spåret. Jag har fullt skägg att hänga med honom. Alla pinnar i mål.

Billy hade en hund som lekte i slutet av sitt spår,  trodde inte han skulle kunna koncentrera sig på sitt spår men det gick riktigt bra. 1 pinne bort.

Fanny - oj vad hon kommer att bli bra!

400m, 50 minuter liggetid och 6 + slut. Spåret gick i mycket våtmarker. Hon fick leta lite efter spåret där jag hade hoppat över ett krondike men hon löste det själv. Hon gick över två pinnar igen. Själva spåret är så himla roligt och motiverande, måste hålla emot och bromsa henne.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

18.05 | 19:07

Hej
Jag heter Jompe😁
Är ingen vovve, utan gubbe.😆

...
14.03 | 21:36

Vi hoppas också på valpar❤ hälsar Duffy❤❤❤

...
15.10 | 17:15

Fina ulltussar! Kommer bli tomt förstår jag!

...
24.08 | 16:34

Ja, speciellt den med bilen.
Dom står faktiskt och bräker lite och 94:an nosar så mycket att det blir imma på bilen! Ha en underbar semester och bila försiktigt

...
Du gillar den här sidan
Hej!
Prova att göra en egen webbsida precis som jag.
Det är enkelt och du kan prova helt gratis.
ANNONS